Evensys te invita sa participi la cea de-a doua editie Launch48, cel mai antrenant eveniment de antreprenoriat online din mediul londonez.

Organizat intre 6 si 8 decembrie sub umbrela NetCamp 2010, evenimentul isi propune, pentru al doilea an consecutiv, sa aduca laolalta oameni din domenii variate de activitate si cu competente diferite pentru a crea o aplicatie online intr-un maraton de 48 de ore.

Exista patru etape in desfasurarea concursului:
Prima consta in inscrierea participantilor si trimiterea ideilor, cei interesati avand la dispozitie un formular de inregistrare, respectiv un formular de pitch. Urmeaza selectia ideilor finaliste si formarea echipelor de lucru pe data de 6 decembrie, in cadrul unei sesiuni desfasurate la Bucharest Hubb. Tot aici, pe 6 si 7 decembrie, participantii vor participa la dezvoltarea proiectelor.

In tot acest timp, o echipa de mentori, persoane cu experienta in ariile esentiale unui start-up in general, vor asista echipele, oferind idei si sugestii pentru imbunatatirea proiectelor. Anul acesta, pe lista mentorilor se vor afla, printre altii: Ian Broom (Launch48 UK), Hugo Pickford-Wardle (Launch48 UK), Dragos Roua (Entrepreneur), Vlad Stan (Entrepreneur), Mihai Pricope (Technology Consultant), George Lemnaru (eRepublik), Cristian George Strat (Summify), Mihai Pasoi (Summify), Filip Chereches-Tosa (Lateral), Alex Buga (MB Dragan).

Dupa cele 48 de ore pe care le-au avut la dispozitie, pe 8 decembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, echipele isi vor prezenta aplicatiile in cadrul NetCamp 2010.

Ne vedem acolo! 🙂