Yahoo! OpenHack este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate pasionaților de tehnologie: dezvoltatori, designeri, programatori sau arhitecți web. Sunt cu toții așteptați din întreaga Europă pentru 36 de ore de coding, hacking, developing, sharing ideas, peering & fun!

Spre bucuria noastră, Yahoo! OpenHack Europe, va avea loc în Bucuresti pe 14-15 Mai 2011. Mai mult, evenimentul este gratuit, însă datorită numărului limitat de scaune va avea loc o preselecție.

OpenHack-ul va fi deschis cu un Tech Talk – o serie de prezentări legate de hack de la unii dintre cei mai respectați dezvoltatori web, Doug Crackford fiind unul din aceștia. Va urma o sesiune de 24 de ore de hacking de-a lungul căreia se va utiliza o colecție impresionantă de instrumente web, servicii și API-uri de la Yahoo! Developer Network și numai.

Demo-urile hack vor fi prezentate în cea de-a doua zi a evenimentului, ocazie cu care va avea loc și festivitatea de premiere.

Pentru a vă înregistra la eveniment sau pentru a afla mai multe detalii vizitați pagina OpenHack de pe Eventbrite. De asemenea, pentru a vă deschide apetitul de hacking avem și un filmuleț de la o ediție anterioară a Yahoo! OpenHack.