GECAD Group, in colaborare cu VentureConnect, lanseaza o noua oportunitate de finantare pentru startup-urile din domeniile software, tehnologii web si eCommerce. Pentru fiecare dintre cele doua evenimente bianuale majore organizate sub umbrela VentureConnect in urmatorii trei ani, GECAD Group va aloca o investitie de tip seed de 50.000 Euro, incluzand totodata startup-urile alese intr-un program sustinut de indrumare si mentorat activ de business.

Programul de finantare initiat de GECAD Group va debuta chiar cu ocazia evenimentului VentureConnect ce se va desfasura la Bucuresti pe 23 noiembrie 2011. In luna octombrie, VentureConnect va organiza doua editii locale, prima in Cluj urmata de cea din Timisoara, obiectivul fiind de a selecta cele mai valoroase startup-uri locale care sa fie prezente in finala de la Bucuresti.

Investitia seed oferita de GECAD Group, alaturi de intreaga activitate de mentorat si consiliere de business pe care o va derula impreuna cu companiile selectate, au ca obiectiv identificarea unor proiecte sau afaceri tehnologice valoroase, cu adevarat inovatoare si cu impact global.

„Vor intra in atentia noastra acele proiecte sau companii cu focus pe software, tehnologii web si eCommerce, cu un concept de business sustenabil, un produs sau un serviciu inovator aflat macar in stadiul de pilot, nelegat geografic de tara – mama, cu potential de dezvoltare internationala”, precizeaza Radu Georgescu, Chairman GECAD Group.

Evenimentul din Cluj va avea loc pe 12 octombrie la Hotel City Plaza. Proiectele ar trebui depuse pana pe 2 octombrie, completand informatiile de aici: http://www.ventureconnect.ro/apply-now-for-cluj/.
In plus, va fi prezent Doug Richard care vine special sa raspunda intrebarilor celor din sala.

Intrarea este libera (adica nu costa).