Te invitam la a 2a editie StartupWeekend Romania! Se intampla la Crystal Palace Ballroom Bucuresti, in perioada 11-13 Noiembrie (de vineri seara pana duminica seara).

Startup Weekend Romania impreuna cu evenimente Startup Weekend din toata lumea – printre care San Francisco, Copenhaga si New York (peste 50 de orase) va avea loc in timpul Global Entrepreneurship Week, iar daca echipa ta castiga veti participa la Global Startup Battle.

Ai parte de mentorship si jurizare oferite de antreprenori/experti de renume, printre care Mikko Järvenpää (HackFwd), Felix Petersen (Amen), Vlad Stan (SeedMoney.ro) sau Lucian Gramescu (Junior Achievement Romania).

Daca nu stii cu ce se mananca: „Startup Weekend este un eveniment intens de 54 de ore care are ca scop construirea de aplicatii web si mobile de catre echipe stabilite adhoc pe baza ideilor participantilor, aplicatii care ar putea pune bazele unor afaceri de succes. Evenimentul conecteaza participanti cu diferite skilluri – majoritatea fiind programatori, designeri sau tineri antrepenori – care impreuna construiesc un business case bazat pe ceea ce dezvolta pe parcursul unui weekend.”

Pe scurt: vii cu laptopul, iti alegi o echipa, hackaniti pana duminica seara (intre timp va sfatuiti cu mentorii) si faceti un pitch in fata unui juriu ales „pe spranceana”. Daca ati facut treaba buna, castigati goodies, participati la Global Startup Battle si cuceriti lumea 🙂

Cheatcode: cheama-ti si niste prieteni, s-ar putea sa va descurcati mai bine 😉

Pentru mai multe informatii si bilete (nr limitat, pretul include masa si treats) intra pe http://romania.startupweekend.org.

Mult succes!
http://www.facebook.com/StartupWeekendRomania
http://twitter.com/SWVampire
romania@startupweekend.org