Geek Meet

Ubisoft GameJam

Filip | Wednesday, October 29th, 2014

Creează un joc in 24 de ore, alături de profesioniștii din industria jocurilor video.

Ubisoft GameJam este o competitie maraton ce va avea loc pe 22 si 23 noiembrie si va fi organizat de compania Ubisoft pentru profesioniștii din domeniu. Concurenții au la dispoziție 24 de ore in care vor putea crea cel mai bun joc bazat pe o temă aleasă aleatoriu in ziua evenimentului. Echipa castigatoare va intra in posesia unui premiu în valoare de 2000 de Euro.

Evenimentul se va desfășura la Skytower, etajul 34, un spațiu ce va inspira creativitatea.

Pentru a participa la concursul Ubisoft este necesară completarea unui formular de aplicare. Formularul poate fi accesat in secțiunea special creată pe www.hipo.ro/gamejam. Cei interesați se pot înscrie fie in echipă, fie individual – urmând a fi alocați in ziua evenimentului, in funcție de abilitățile tehnice, in echipe de cate 2 – 4 membri. Termenul limita pana la care cei interesati se pot înscrie este 13 Noiembrie.

A doua ediție a Ubisoft Game Jam este adresata in primul rând celor cu experiența de game development, ce doresc sa interacționeze cu alți profesioniști din industrie într-o atmosfera relaxata, pe parcursul a doua zile pline de creativitate si adrenalina. In cadrul competiției, ariile pe care se pot înscrie sunt: programare, design, si arta.

“Ca dezvoltatori de jocuri, nimic nu ne bucura si motiveaza mai tare ca febra creatiei, pasiunea si talentul necesare pentru a transforma o idee intr-o forma de care sa se bucure si altii. Acest maraton reprezinta esenta muncii noastre concentrata in 24 de ore. Este un eveniment organizat de dezvoltatorii de jocuri pentru dezvoltatori de jocuri. Este o ocazie sa ne cunoastem sau sa ne revedem, sa lucram impreuna si sa ne bucuram de jocurile create.” a declarat Cosmin Raianu, Production Manager Ubisoft Bucuresti.
Persoana de contact: Cristian Tanase, cristian.tanase@ubisoft.com, 0753.033.055

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Poti folosi XHTML, dar recomandăm Textile

Identitate: rogvaiv | Un proiect iniţiat de Filip Cherecheş-Toşa | Hostat de Dream Production