Data: Sâmbătă, 25 Iulie 2009
Ora: 11:00
Locaţia: Librăria Okian (Str. Mureşenilor nr. 1, etaj 1, Braşov; deasupra Orange Shop)
Număr de locuri disponibile: 40
Taxă de participare: 10 lei (pentru sucuri, fursecuri şi ecusoane)
Mod de înscriere: Exclusiv prin completarea formularului online (daca totusi va hotărâţi în ultima clipă, veniţi dar nu aveţi garantat un loc pe scaun)
Înscrieri: completaţi formularul

Agenda evenimentului:

Discussion panel sau networking 11:00 – 12:00 Vom vorbi toţi despre un subiect sau ne vom prezenta (în funcţie de numărul de nou veniţi)
Pauză 12:00 – 12:20 Sucuri, fursecuri şi schimb de cărţi de vizită
Nadia Comanici – „Algoritmi Genetici” 12:20- 12:50 O scurtă prezentare a algoritmilor genetici care urmareşte atat familiarizarea cu noţiunile teoretice de bază, cât şi exemplificarea lor prin două probleme în care se pot utiliza acesti algoritmi: maximizarea unei funcţii şi realizarea unui orar pentru facultate.
Dorin Lazăr
„Automatizarea construcţiei proiectelor software”
12:50 – 13:20 Fiecare proiect mediu sau mare are nevoie de sisteme automate de construcţie şi testare. Prezentarea de faţă se doreşte o trecere în revistă a sistemelor automate de build din lumea open-source.
Pauză 13:20 – 13:40 Sucuri, fursecuri şi schimb de cărţi de vizită
Claudiu Gămulescu – „De la idee la proiect sau cum stapanesti QuickWeb” 13:40 – 14:10 Poate una din cele mai importante caracteristici ale oamenilor din web este că au multe idei. Idei care sunt interesante, importante şi aproape MEREU mai interesante decât ideile de acum o lună care sunt deja în lucru. O prezentare de mental web management a ideilor trăznite.
Victor Hurdugaci – „Sisteme bazate pe reguli” 14:10 – 14:40 O scurtă prezentare a sistemelor bazate pe reguli si modului cum pot fi ele folosite în diverse domenii (business, medicină, chimie, etc.)
Încheiere 14:40 – 15:00 Un cuvânt de încheiere + sucuri, fursecuri şi schimb de cărţi de vizită

Pentru că cei de la Okian sunt deosebit de drăguţi şi ne pun sala plus toate echipamentele la dispoziţie gratuit, vă încurajam să treceţi pe la Okian şi în timpul săptămânii, studiaţi rafturile şi poate găsiţi ceva ce vă place.