Geek Meet

OpenAgile 2011: How to build a great team

Alex Albu | Wednesday, October 12th, 2011

Logo OpenAgile 2011

Membrii comunitatii GeekMeet sunt invitati la Open Agile, eveniment Agile, Lean, Software craftsmanship dedicat imbunatatirii dezvoltarii de software. Evenimentul organizat de Mosaic Works in colaborare cu comunitatea Agile Works Romania va avea loc in data de 2 Noiembrie in Bucuresti.

Subiectul editiei de anul acesta este: How to build a great team. Vorbitorii vor raspunde la cateva intrebari pe care probabil vi le-ati pus deja:

  • cum ii conving pe clienti sa fie mai cooperanti?
  • cum imi conving echipa de business sa gandeasca Lean si Agile?
  • cum imi conving colegii din echipa de dezvoltare sa se auto-educe?

Open Agile va ofera sansa sa discutati cu speakeri internationali, lideri in IT software si mod de organizare, dezvoltatori, testeri si manageri pasionati de ceea ce fac si, pe scurt, ofera o ocazie unica de a impartasi sau a gasi raspunsuri la problemele de zi cu zi. In sesiunea de Open Space participantii pot prezenta sau propune teme de discutie la alegerea lor.

Tot in cadrul evenimentului, David Hussman si Jurgen Appelo impartasesc cu participantii din lunga experienta in construirea echipelor de succes. Mai multe detalii si inregistrare: www.openagile.ro

Pretul unui bilet este de 90 euro + TVA, pana la data de 25 octombrie, iar pentru membrii comunitatii Agile Works Romania si membrii GeekMeet, pretul este 80 euro + TVA.

Link-uri utile:

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Poti folosi XHTML, dar recomandăm Textile

Identitate: rogvaiv | Un proiect iniţiat de Filip Cherecheş-Toşa | Hostat de Dream Production