Geek Meet

GeekMeet #18, Cluj

Filip | Tuesday, May 12th, 2015

GeekMeet revine la Cluj cu o întâlnire specială cu Ramu Yalamanchi, fondatorul Hi5.
Sâmbătă, 16 mai, de la ora 11:00, la Cluj Cowork.

Află mai multe și te rugăm să confirmi prezența pe https://www.facebook.com/events/598367423599376/.

GeekMeet #17 Cluj

oanasipos | Wednesday, May 15th, 2013

După bine meritata vacanţă de Paşte, ne întoarcem cu forţe proaspete. Ne vedem sâmbătă, 25 mai la Cluj pentru GM #17.

De data aceasta Alex Lakatos, din partea Mozilla Romania, va povesti despre noul FirefoxOS. Şi ca să nu uităm de partea practică, veţi avea ocazia să vă jucaţi cu un smartphone care foloseşte acest sistem de operare.

Ne vedem ca de fiecare dată la Cluj Cowork (str. Emil Isac, 23). Nu uitaţi să daţi cu subsemnatul pe Google+ ;)

WordCamp Transylvania oferă 2 bilete pentru membrii comunităţii GeekMeet

oanasipos | Tuesday, April 16th, 2013

Venim cu o veste foarte bună pentru pasionaţii de WordPress din comunitatea GeekMeet. În perioada 1-2 iunie va avea loc conferinţa WordCamp Transylvania, organizată cu sprijinul WordCamp Central. WordCamp este la a patra ediţie şi pentru prima oară la Cluj, primele trei având loc la Bucureşti. Locaţiile evenimentului sunt Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi Cluj Cowork.

Evenimentul este destinat tuturor pasionaţilor de WordPress, de la programatori, la designeri şi până la simpli useri care vor să descopere şi mai multe despre felul în care pot utiliza platforma. În plus, WordCamp Transylvania îşi doreşte să fie şi un punct de întâlnire al comunităţii WordPress din România pe perioada celor două zile.

De ce să participi? Pentru interacţiunea şi ocazia de a intra în contact cu programatori cu experienţă, pentru a face parte din comunitate şi mai ales pentru cunoştinţele pe care le vei acumula. Dacă eşti student, ai parte de o reducere substanţială în ceea ce priveşte participarea la eveniment, aşadar încă un motiv în plus.

Şi pentru că deja s-a dat startul înscrierilor, punem la bătaie 2 bilete pentru membrii comunităţii GeekMeetRo. Ce trebuie să faci? Ajută-ne să răspândim vestea despre WordCamp Transylvania pe Facebook şi Twitter. Fie că dai share sau retweet, fie că vei compune propriul mesaj. Ce e important este să incluzi @GeekMeetRo şi @WordCampRo în tweet sau să dai tag paginii de Facebook, WordCampRomania.

Concursul are loc în perioada 16 – 30 aprilie, iar câştigătorii vor fi selectaţi cu ajutorul întâmplătorului random.org. Revenim cu veşti bune la începutul lui mai. Până atunci, fiţi cu ochii pe http://2013.transylvania.wordcamp.org

Update 13 mai 2013:
Câştigătorii biletelor la @wordcampro sunt @CostiCampean şi @ciupyx. Felicitări şi să vă bucuraţi de eveniment! :)

Discuţie liberă la GeekMeet #16 Cluj

oanasipos | Thursday, March 21st, 2013
Ne apropriem cu paşi repezi de următoarea ediţie GeekMeet #16 Cluj. De data aceasta vă propunem un format nou al evenimentului. Vrem să provocăm participanţii la o discuţie liberă pe tema produse locale vs. produse globale. Invitatul special este Adrian Gheară, advisor și investitor 123contactform.com.

Aşa cum v-aţi obişnuit deja, ne întâlnim în ultima sâmbătă din lună, 30 martie, la ora 11 la Cluj Cowork. Pentru organizarea logistică, vă rugăm să daţi un +1 pe Google+.

Ca de obicei, vă rugăm să răspândiţi vestea pe la toţi cei ce credeţi că ar putea fi interesaţi de eveniment :) Mulţumim!
Update 29 martie 2013
O surpriză de ultim moment: mâine Stas Suşcov va prezenta “Fast prototyping using zurb-foundation (SASS), HAML and mina (deployments on AWS)”. Stay tuned!

Poveşti de la GeekMeet #15 Cluj

oanasipos | Monday, February 25th, 2013

Sâmbătă a avut loc încă o ediţie de succes marca GeekMeet. Le mulţumim tuturor participanţilor, dar mai ales celor trei speakeri: Cristi, Andrei şi Stas!

Prezentările le puteţi găsi în următoarele locaţii:

Două dintre prezentări le puteţi vedea şi filmate. Dacă vreţi să fiţi la curent cu evenimentele Geek Meet, ne puteţi anunţa aici.

Până la următoarea ediţie GeekMeet #Cluj, să vă bucuraţi de martie şi să vă luaţi inima în dinţi să ţineţi o prezentare :) Ne puteţi anunţa la @GeekMeetRo.

GeekMeet #15 Cluj

oanasipos | Tuesday, February 19th, 2013
Sâmbătă, 23 februarie, ne revedem pentru o nouă ediţie GeekMeet la Cluj. Locaţia şi ora rămân neschimbate: Cluj Cowork la ora 11. Aşa cum v-aţi obişnuit deja, din motive logistice, vă rugăm să vă înregistraţi pe pagina de Google+.
Cine-ce prezintă? Avem onoarea să îi ascultăm pe:

Cristian Lungu – “Guice (şi alte tehnologii Google: guava, protocol buffers)”

Andrei Cîmpean – “Responsive real-time with Backbone.js and WebSockets”

Stas Suşcov – “SaltStack: sistem de organizare a configurației și execuție de la distanță”.
Ne vedem sâmbătă!

GeekMeet#14 Cluj

oanasipos | Monday, January 14th, 2013

Întâlnirile GeekMeet revin la Cluj cu prima ediţie din acest an având loc în ultima sâmbătă din lună, aşa cum v-am obişnuit. Aşadar, ne vedem la Cluj Cowork pe data de 26 ianuarie, la ora 11.

Despre ce vorbim? Stas Suşcov va prezenta Rails Engines, urmând să avem o discuţie moderată pe tema Software Architecture cu Sergiu Damian şi Tibi Covaci.

Dacă vreţi să primiţi informaţii direct pe e-mail despre viitoarele evenimente ce au loc la Cluj, abonaţi-vă la http://cluj.geekmeet.ro/

Ne vedem sâmbătă!

Update 17.01.2013 – Vă rugăm să vă înscrieţi pe pagina evenimentului. Acest lucru ne ajută să ne organizăm din punct de vedere logistic. Mulţumim!

Review GM #13 și vești despre GM#14 Cluj

oanasipos | Wednesday, November 28th, 2012

Sâmbătă a fost una dintre cele mai interactive ediții ale GeekMeet în Cluj, așadar dorim să le mulțumim tuturor participanților, dar mai ales speakerilor: Adrian Cighi, Ovidiu Matan și Sergiu Damian.

Unul din punctele cheie al întâlnirii a fost chestionarul pregătit pentru membrii comunității. Mulțumim celor care l-au completat deja! Pentru cei ce au lipsit, dar au 2 minute disponibile pentru completarea unui formular de feedback pentru organizatori, vă rugăm să-l accesați aici. Mulțumim anticipat!

Prezentările pot fi găsite aici. De asemenea, dorim să vă anunțăm că următoarea ediție GeekMeet Cluj va avea loc în ianuarie, așa că bucurați-vă de decembrie din plin și ne revedem la anul cu și mai multă energie :)

Keep in touch on @geekmeetro!

GeekMeet #13 Cluj

oanasipos | Friday, November 16th, 2012

Venim cu vești bune legate de următoarea ediție GeekMeet la Cluj din 24 noiembrie. Avem trei speakeri care abia așteaptă să vă provoace la niște discuții cel puțin interesante. Așadar, în ordinea numerelor de pe tricou:

  • Adrian Ionuț Cighi – ”Making order out of chaos, software development process immaturity”
  • Ovidiu Matan – ”TodaySoftMag”
  • Sergiu Damian - ”ArchiTEAM”

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți pe pagina evenimentului. Ne vedem ca de fiecare dată de la ora 11, la Cluj Cowork (Emil Isac, 23). Ne vedem curând!

Cum a fost la GeekMeet #12 Cluj

oanasipos | Tuesday, October 23rd, 2012

Ne-am reunit pentru un nou GeekMeet la Cluj, sâmbătă, 20 octombrie, iar pentru cei ce nu au reușit să strige ”prezent”, vrem să împărtășim prezentările și codurile sursă.

Stas SușcovEmber.js: Building and testing TodoMVC project. (Codul sursă poate fi găsit aici.)

József GergelyHello, Dalvik!

Attila-Mihaly BalazsGoogle App Engine (Codul sursă poate fi găsit aici.)

Cu pași repezi și siguri, vom începe să pregătim următoarea întâlnire. Dacă aveți propuneri sau idei de teme sau speakeri, le așteptăm pe @geekmeetro.

 

Next Page »

Identitate: rogvaiv | Un proiect iniţiat de Filip Cherecheş-Toşa | Hostat de Dream Production