Actualizare: am stabilit data pentru primul PHP GeekMeet la Cluj: 21 martie. Detalii aici.

Îmi plac întâlnirile GeekMeet și vreau să le ducem la un nou nivel. La un nivel în care să ne concentrăm pe un singur lucru, un nivel în care să predomine lucrurile practice, iar la sfârșitul unei întâlniri să putem spune că într-adevăr am învățat ceva.

Vreau să văd cod, vreau păreri despre un framework sau altul, prezentări despre cele mai noi unelte, etc.

Vreau să facem schimb de experiență, să învățam unii de la alții, să fim la curent cu ultimele noutăți, și nu în ultimul rând, să ridicăm standardele în industrie, oricare ar fi acea industrie. În cazul de față e vorba de PHP, dar vă provoc să găsiți noi ținte.

Ok, trecând la chestii organizatorice, aș vrea să avem primul PHP GeekMeet undeva în luna martie, iar după aceea să menținem o frecvență de cel puțin o întâlnire / lună. La întâlniri cred că ar fi bine să avem doar una sau două prezentări. Cu siguranță publicul va intra în cele mai mici detalii ale subiectului în cauză, de aceea e bine să avem mult timp pentru aceste interacțiuni.

Deși nu am anunțat o dată fixă, aș dori să știu cine e interesat să participe și cine vrea să țină o prezentare. Vă rog să-mi scrieți la adresa breharmihai [la] gmail.com. Dacă aveți alte idei, sunt binevenite.

Numai bine,
Mihai Brehar