A treia întâlnire PHP GeekMeet din Cluj va avea loc pe 30 mai 2009, tot în Zorky, ora 11.00.

De data asta va fi o intalnire cu prezentari mai putine si mai multa interactivitate din partea publicului. In mare parte, discutiile vor avea 2 teme bine definite: (le anunt aici cand sunt stabilite, astept sugestii). Discutiile se vor axa in mare parte pe tema: ORM popular vs. solutie in-house (avantaje / dezavantaje, cazuri concrete in productie, etc).

Pe viitor, as vrea sa organizam un concurs, asadar la PHP GeekMeet #3 vom discuta si despre asta: regulamente, premii, subiecte de concurs (ex: code refactoring, gasirea unor probleme de securitate, optimizari, etc).

Momentan s-a anuntat cu o prezentare Fatol Sergiu care va vorbi despre Sphinx search. Mai astept de la cineva o confirmare de prezentare. O sa anunt aici in caz ca se confirma.

Actualizare:

Chiar daca se numeste PHP GeekMeet, la editiile trecute s-a aratat un interes pentru Python, asa ca trebuie sa aruncam un ochi si in ograda vecinului 😛

Ionel Maries Cristian va prezenta o introducere in Python. Sper ca pe viitor sa aiba curaj sa organizeze un Python GeekMeet.

:sfarsit actualizare

Condiții de participare:

  • Taxa propriuzisă pentru participare nu este, dar trebuie făcută o consumație minimă de 10 lei / pers
  • Participarea se face exclusiv pe bază de preînscriere! Dacă ştii sigur (măcar 90%) că vii, trimite un mail la breharmihai [la] gmail.com şi spune-mi cine ești.

PS: a nu se confunda cu GeekMeet #5 Cluj din 6 iunie. Sunteti invitati la ambele intalniri (eu voi fi prezent si in 6 iunie).

PPS: inregistrarea audio de la intalnirea precedenta e gata prelucrata (mersi Petre) insa n-am avut timp sa sincronizez slide-urile cu partea audio. Se ofera cineva?