Venim cu o veste foarte bună pentru pasionaţii de WordPress din comunitatea GeekMeet. În perioada 1-2 iunie va avea loc conferinţa WordCamp Transylvania, organizată cu sprijinul WordCamp Central. WordCamp este la a patra ediţie şi pentru prima oară la Cluj, primele trei având loc la Bucureşti. Locaţiile evenimentului sunt Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi Cluj Cowork.

Evenimentul este destinat tuturor pasionaţilor de WordPress, de la programatori, la designeri şi până la simpli useri care vor să descopere şi mai multe despre felul în care pot utiliza platforma. În plus, WordCamp Transylvania îşi doreşte să fie şi un punct de întâlnire al comunităţii WordPress din România pe perioada celor două zile.

De ce să participi? Pentru interacţiunea şi ocazia de a intra în contact cu programatori cu experienţă, pentru a face parte din comunitate şi mai ales pentru cunoştinţele pe care le vei acumula. Dacă eşti student, ai parte de o reducere substanţială în ceea ce priveşte participarea la eveniment, aşadar încă un motiv în plus.

Şi pentru că deja s-a dat startul înscrierilor, punem la bătaie 2 bilete pentru membrii comunităţii GeekMeetRo. Ce trebuie să faci? Ajută-ne să răspândim vestea despre WordCamp Transylvania pe Facebook şi Twitter. Fie că dai share sau retweet, fie că vei compune propriul mesaj. Ce e important este să incluzi @GeekMeetRo şi @WordCampRo în tweet sau să dai tag paginii de Facebook, WordCampRomania.

Concursul are loc în perioada 16 – 30 aprilie, iar câştigătorii vor fi selectaţi cu ajutorul întâmplătorului random.org. Revenim cu veşti bune la începutul lui mai. Până atunci, fiţi cu ochii pe http://2013.transylvania.wordcamp.org

Update 13 mai 2013:
Câştigătorii biletelor la @wordcampro sunt @CostiCampean şi @ciupyx. Felicitări şi să vă bucuraţi de eveniment! 🙂