Înainte s-o întindem la vot, la GeekMeet #9 Timişoara am facut un scurt brainstorming pentru GeekMeet 24.

Curios sau nu, cel mai mare spor l-am avut la ideile care ţin de partea organizatorică. Astfel, am primit cu mare bucurie propunerea Incubatorului de Afaceri de a găzdui ceata de geeks de la GeekMeet 24, pentru ca mai apoi să ne punem din nou de acord că un GeekMeet 24 veritabil merită efortul de a sta pe baricade chiar şi peste noapte (cu saci de dormit şi saltele izopren included). Nu puteau lipsi discuţiile despre merinde, iar ideea de a avea provizii de pepsi/cola şi pizza la discreţie a fost de asemenea una dintre cele mai apreciate.

Vorbind şi despre modul de lucru ne-a plăcut ideea de a lucra în echipe cât mai diverse, folosind însă limbajele de programare astfel încât să ne putem totuşi înţelege, cât despre obiectivele „şezătorii” – ne-am dori ca roadele maratonului de programare să fie de folos mediului ONG sau comunităţii.

Întâmplarea face ca săptămâna viitoare suflarea GeekMeet din ţară să aibă o ocazie foarte bună de a se inspira şi de a experimenta lucrul în echipe mixte la Launch48, eveniment organizat pentru prima dată în afara graniţelor UK la iniţiativa Cristian Manafu & Co.

La eveniment se poate încă aplica, fiind recomandat mai ales celor care doresc un bun antrenament pentru o provocare inedită în lucrul cu proiecte web. Încărcaţi cu forţe proaspete, după Launch48 vom putea continua brainstorming-ul într-un google doc la care o să vă invităm să „daţi join” 🙂