Duminică 31 ianuarie va avea loc mult-aşteptatul pitching pentru proiectele GeekMeet 24, a cărui dată o vom stabili tot cu această ocazie.

Scurtă recapitulare: căutăm idei de proiecte care să fie de folos mediului ONG sau comunităţii şi care să poată fi implementate în timpul maratonului de codat de 24 de ore găzduit la Incubatorul de Afaceri.

Aşadar,  aşteptăm oameni cu idei şi oameni dornici să implementeze ideile. Unii vor prezenta, ceilalţi vor pune întrebări. Cu toţii vom vota.

Ideile se vor prezenta scurt, între două sorbituri de cafea, fiind foarte important ca publicul să fie mai întâi convins de potenţialul ideilor pentru ca acestea să se califice într-o nouă rundă de pitching. Se va continua astfel, adăugându-se câte un minut de prezentare pentru fiecare nouă rundă de pitching. În timpul prezentărilor se acceptă întrebări lămuritoare, scurte şi la obiect.

La finalul pitching-ului vom afla cele 2 idei în jurul cărora se vor forma echipele de lucru: CSS-işti, PHP-işti, Java-dudes, designeri sau oameni cu harul cuvântului – se va găsi pentru fiecare câte ceva de făcut până la GeekMeet 24.

Ne vedem în Cafe D’arc, duminică 31 ianuarie, de pe la ora 14. Cu poftă de vorbă! 🙂

Locuri disponibile: 50. Consumaţie minimă pentru fiecare persoană: 10 lei.

Înscrieri: completaţi formularul de mai jos: