La sesiunea de pitching pentru GeekMeet 24 au fost înscrise 8 idei:

  1. Un sistem web de geo-raportare a evenimentelor din domeniul situaţiilor de urgenţă (incendii, accidente, etc.) propus de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Idee susţinută de Viorel Stancu.
  2. Un sistem web de transmitere a informaţiilor legate de activitatea şcolară a elevilor (note obţinute, absenţe, activităţi în cadrul şcolii, şedinţe cu părinţii, evenimente culturale, etc.) propus de Cristina Putan şi Raluca Todorescu.
  3. Un sistem de plată a cotizaţiilor online şi gestionarea plăţilor în Clubul de Înot Masters Timişoara propus de Monica Irimie.
  4. O platformă web de promovare pentru Clubul de Înot Masters Timişoara. Comunicarea mai eficientă prin www.inot-masters.ro, primul website despre Înotul Masters din Romînia, propusă de Judith Foldenyi.
  5. Un portal web de informare şi comunicare dedicat tinerilor din Timişoara, propus de Institutul Intercultural şi Consiliul Local al Tinerilor. Idee susţinută de Mirela şi Emilia.
  6. O comunitate web-based de recomandări a locaţiilor din Timişoara unde poate fi găsit un anumit produs sau serviciu, cu informarea celor interesaţi cu privire la locaţie şi orarul de lucru în care produsul sau serviciul respectiv poate fi achiziţionat sau accesat. Idee propusă de Alex Bleau.
  7. Un portal de „freeconomy” (free economy) pentru Timişoara, prin care cei care deţin resurse de orice fel, neutilizate, le pun la dispoziţia celor interesaţi de utilizarea temporară a acestora. Idee propusă de Teodora Borghoff.
  8. O platformă online de facilitare a constituirii şi funcţionării unei comunităţi de IT-işti şi nu numai, care să agrege diversele evenimente care au loc în oraş, în cadrul cărora sunt promovate iniţiative de interes comunitar (restrâns, al comunităţii IT sau mai lărgit până la nivelul întregii comunităţi timişorene). Idee propusă şi susţinută de Cosmin Neagu.

De turul întâi de pitching au trecut, prin vot democratic, ideile: 1, 2, 3, 6, 7 şi 8.

În finală, propunerile 1 şi 2 au fost alese să fie implementate în cadrul GeekMeet 24, în weekend-ul 27-28 din februarie.

Luni, 8 februarie, o să anunţ lista finală cu participanţii la GeekMeet 24. Dacă vrei să participi, aici găseşti formularul de înscriere. Mergem pe sistemul „primul venit, primul servit”. Locurile sunt limitate!