GeekMeet 24 a început odată cu brainstormingul şi ideile care au stabilit în cele din urmă chiar direcţia evenimentului. Pornind de la acestea, am schiţat câteva aşteptări pentru GeekMeet 24.

În primul rând, aşteptăm cu nerăbdare să ne apucăm împreună de lucru după ce am avut deja plăcerea să ne întâlnim la destule ediţii ale GeekMeet Timişoara. Indiferent care va fi componenţa finală a echipelor, cu siguranţă cele 4 proiecte vor fi pe mâini bune.

Apoi, legat de produsul final al muncii depuse la GeekMeet 24, sperăm ca implementarea celor 4 idei să fie de folos în primul rând comunităţii, după cum am hotărât încă din întâlnirea de brainstorming. Mai corect spus, la finele evenimentului conţinutul proiectelor dezvoltate va fi publicat ca open source, cu creditele de rigoare celor care au muncit la fiecare proiect. Astfel dezvoltarea proiectelor poate continua oricând, servind chiar drept model pentru alte iniţiative asemănătoare.

În sfârşit, sperăm ca împreună să avem parte de un mediu potrivit atât pentru lucru cât şi pentru relaxare şi fun. Aici ne bazăm şi pe o comunicare cât mai deschisă din partea noastră, a tuturor celor implicaţi într-un fel sau altul în GeekMeet 24!

Lista aşteptărilor este deschisă, deci nu fiţi timizi 😉

Ne vedem în weekend!