Geek Meet

S-a încheiat prima ediţie GeekMeet 24

Alex Albu | Tuesday, March 2nd, 2010

Maratonul de programare s-a încheiat cu o sesiune de 2 ore în care echipele de geeks au prezentat stadiul proiectelor la care au lucrat în acest weekend.

Cele 4 aplicaţii web sunt în mare măsură într-un stadiu de pre-beta ce le permite să scoată capul în lume, având acum cel mai mult nevoie de voluntari care să le testeze. În perioada care vine le vom prezenta în detaliu şi pe geekmeet.ro, pe măsură ce vom primi documentaţia completă din partea celor care şi-au dat silinţa să le dezvolte.

Nici nu s-a terminat bine prima ediţie GeekMeet 24 şi participanţii au început să se intereseze de o posibilă reeditare, prinzând se pare gustul evenimentului. Este puţin prea devreme să putem spune cu exactitate când se va desfăşura o a doua ediţie GeekMeet 24 în Timişoara, însă aceasta va avea cu siguranţă loc odată ce aplicaţiile implementate la această primă ediţie au deja fost lansate.

Până atunci, pentru o privire de ansamblu asupra GeekMeet 24 şi detalii despre ce urmează la GeekMeet 24 Timişoara, staţi cu ochii pe site!

4 Comments »

 1. sunt undeva publicate aplicatiile ? sunt chiar curioasa sa vad cum au iesit.

  Comment by judit — March 3, 2010 @ 5:38 pm

 2. http://apps.facebook.com/freeconomy/ – e sus prima versiune. Mai e de lucru şi până vineri băieţii au promis o “primă lansare oficială”.

  Restul aplicaţiilor o să fie puse sus. Proiectele au fost prezentate local, nefiind pus accentul pe domeniu şi hosting-ul lor în timpul GM24.

  Şi eu abia aştept să le văd online.

  Comment by Andrei — March 3, 2010 @ 9:27 pm

 3. Salut,daca esti de acord cu link exchange,contacteaza-ma!

  Comment by Bogdan — March 4, 2010 @ 12:45 pm

 4. Nu este blogul meu, este blogul comunitatii si nu facem link exchange.

  Te asteptam la una din intalnirile GeekMeet din tara.

  Comment by Andrei — March 4, 2010 @ 12:50 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Poti folosi XHTML, dar recomandăm Textile

Identitate: rogvaiv | Un proiect iniţiat de Filip Cherecheş-Toşa | Hostat de Dream Production