Maratonul de programare s-a încheiat cu o sesiune de 2 ore în care echipele de geeks au prezentat stadiul proiectelor la care au lucrat în acest weekend.

Cele 4 aplicaţii web sunt în mare măsură într-un stadiu de pre-beta ce le permite să scoată capul în lume, având acum cel mai mult nevoie de voluntari care să le testeze. În perioada care vine le vom prezenta în detaliu şi pe geekmeet.ro, pe măsură ce vom primi documentaţia completă din partea celor care şi-au dat silinţa să le dezvolte.

Nici nu s-a terminat bine prima ediţie GeekMeet 24 şi participanţii au început să se intereseze de o posibilă reeditare, prinzând se pare gustul evenimentului. Este puţin prea devreme să putem spune cu exactitate când se va desfăşura o a doua ediţie GeekMeet 24 în Timişoara, însă aceasta va avea cu siguranţă loc odată ce aplicaţiile implementate la această primă ediţie au deja fost lansate.

Până atunci, pentru o privire de ansamblu asupra GeekMeet 24 şi detalii despre ce urmează la GeekMeet 24 Timişoara, staţi cu ochii pe site!