Geek Meet

Vedem împreună Webstock-ul?

Alex Albu | Wednesday, September 8th, 2010

După cum anunţa Filip, pe 16 septembrie 2010 va avea loc cea de-a treia ediţie a Webstock Awards. Evenimentul va fi găzduit de hotelul Radisson Blu, ceea ce înseamnă că participarea implică o deplasare la Bucureşti.

Cum Webstock 2010 va putea fi urmărită în transmisiune live pe net, ne gândeam că am putea profita de ocazie pentru a ne aduna şi a urmări împreună decernarea premiilor Webstock!

Cu siguranţă vom avea fiecare favoriţii noştri printre finaliştii ediţiei de anul acesta, iar anunţarea câştigătorilor s-ar putea să ne dea emoţii chiar mai mari decât meciurile de fotbal ale naţionalei :D

Aşadar, am vrea să vedem câţi ne putem aduna la un pahar de vorbă la finala campionatului românesc de online, joi 16 septembrie 2010, începând de dimineaţa sau de la ora 17.00 (locaţia urmează să o anunţăm în cel mai scurt timp).

Doritorii sunt rugaţi să completeze formularul de mai jos.

4 Comments »

 1. Salutari,

  Daca sunteti curiosi, putem organiza un open space/ co-working room pentru toata durata evenimentului in sala de training a Incubatorului, in ziua de 16 septembrie.

  Vom proiecta pe un perete stream-ul de la Webstock, veti avea acces la internet, un loc de munca (masa, scaun, flipchart, etc.) si unul de fumat :) , cafea si loc de discutii.

  Dati-mi un reply, comentand pe geekmeet.ro.

  Radu Ticiu

  Comment by Radu Ticiu — September 9, 2010 @ 2:18 pm

 2. Ok, e bine că avem deja o variantă. Haideţi să vedem mai întâi câţi doritori ne strângem şi de la cât suntem disponibili.

  Comment by Alex Albu — September 9, 2010 @ 6:08 pm

 3. Pana la urma se mai organizeaza?

  Comment by Vlad — September 16, 2010 @ 12:21 pm

 4. Se tine, la Incubator. E deja ceva lume acolo.

  Comment by Alex Albu — September 16, 2010 @ 12:35 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Poti folosi XHTML, dar recomandăm Textile

Identitate: rogvaiv | Un proiect iniţiat de Filip Cherecheş-Toşa | Hostat de Dream Production