Social Media Summit, primul eveniment regional despre influenţa în online şi strategii de marketing prin social media va avea loc la Timişoara, pe 29 septembrie 2010 şi va fi găzduit de Hotel Timişoara.

Evenimentul pune în centrul programului ideea de “influencer” şi influenţa în mediul online. În premieră, în România, revista Biz împreună cu Zelist şi Kaspersky Lab au realizat şi lansează în cadrul evenimentului “Top 50 cei mai influenţi oameni din online-ul românesc”, determinat prin agregarea prezenţei în online şi măsurarea indicatorilor din social media.

La eveniment s-au înscris deja mulţi dintre oamenii activi din online-ul timişorean, iar vestea bună este că mai sunt câteva locuri puse deoparte pentru geeks. Astfel, cu ocazia GeekMeet #13 Timişoara, Cristina ne va face o scurtă prezentare a evenimentului în urma căreia va oferi 3 invitaţii pentru Social Media Summit.

Ar mai fi de spus că evenimentul se bucură şi de susţinerea Ursus, BCR, Avon şi Carpatair, iar detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului.