Bine v-am regăsit în noul an! A trecut ceva vreme de la ultima întâlnire, însă revenim cu forţe proaspete şi cu mult chef de geeking. Aşadar, duminică 30 ianuarie ne revedem în cafeneaua D’arc, începând cu ora 14.00.

Prima ediţie a lui 2011 va avea în program două prezentări şi o sesiune de pitching.

  • Călin Iepure – Dev Challenge @ Space Rabbit

În decembrie a avut loc primul Dev Challenge marca Space Rabbit: o zi de lucru, 4 echipe, pair programing, voie bună. Călin va prezenta într-un studiu de caz ce s-a întâmplat „behind the scenes „.

  • Elena Ghiniţă, Andrada Focşa & Emilian Băcilă – Geeking @ Google

O trupă de 4 liceeni din Timişoara s-a antrenat timp de 4 zile la sediul Google din Zurich. Ne vor povesti ce i-a impresionat, ce workshop-uri li s-au părut interesante şi cum au de gând să se folosească de această experienţă.

  • Pitching pentru GeekMeet24

Precum anul trecut pe vremea aceasta, căutăm idei de aplicaţii web care să fie de folos mediului ONG sau comunităţii locale. La GeekMeet #15 vom selecta împreună ideile care urmează a fi implementate la finalul lunii februarie, în cadrul maratonului de programare de la GeekMeet 24.

Daţi sfoară-n ţară pentru ca vestea să ajungă la cei care se pot folosi de ajutorul comunităţii GeekMeet Timişoara în implementarea ideilor lor!

Regulile sesiunii de pitching şi detalii suplimentare.

Înscriere. Vom avea o ediţie interesantă, iar pentru a vă asigura unul dintre cele 50 de locuri disponibile trebuie să completaţi formularul de mai jos: