Geek Meet

GeekMeet #16 Timişoara

Alex Albu | Wednesday, May 25th, 2011

După GeekMeet 24 am luat o pauză destul de lungă, timp în care s-au dezvoltat destule proiecte faine şi au avut loc câteva evenimente interesante, revenim cu cea de-a 16-a ediţie a GeekMeet Timişoara.

Duminică 29 mai, începând cu ora 14 ne revedem în cafeneaua D’arc. În program avem o prezentare două prezentări şi o discuţie liberă, plus un time-slot liber pe care îl puteţi adjudeca dacă aveţi un proiect interesant de prezentat!

Update program:

Serviciul web adresat publisherilor analizează în timp real conţinutul publicat şi converteşte cuvitele cheie în link-uri de afiliere.

Aplicaţia care a câştigat ediţia din acest an a StudIT este un space-shooter dezvoltat în ActionScript 3.0 ce are un sistem de ghidare bazat pe Face Detection şi Motion Capture.

 

 • Alex Albu – Hands-on geeking

O discuţie liberă despre evenimente şi happening-uri pe care comunitatea GeekMeet Timişoara le poate organiza, pornind de la experienţa GeekMeet 24 şi luând în considerare alte idei şi propuneri pe care le putem pune în aplicare în perioada următoare. Participanţii GeekMeet24 şi Yahoo! OpenHack pot împărtăşi din experienţa celor două evenimente.

Înscriere. Pentru a şti cu cine ne vom întâlni duminică şi pentru vă asigura unul dintre cele 50 de locuri disponibile trebuie să completaţi formularul de mai jos:

Daţi sfoară-n ţară şi anunţaţi cunoscuţii! ;)

4 Comments »

 1. Se mai accepta propuneri pt time-slot-ul respectiv? La ce adresa se trimite?

  Comment by Radu — May 27, 2011 @ 10:19 am

 2. Se acceptă încă. Ai mail :)

  Comment by Alex Albu — May 27, 2011 @ 11:38 am

 3. Dude, http://www.affiliate.ly/ e super interesant. Looking forward la prezentare!

  Comment by Cristi — May 27, 2011 @ 2:57 pm

 4. Şi eu sunt curios de prezentare :)

  Comment by Alex Albu — May 27, 2011 @ 3:40 pm

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Poti folosi XHTML, dar recomandăm Textile

Identitate: rogvaiv | Un proiect iniţiat de Filip Cherecheş-Toşa | Hostat de Dream Production