GeekMeet Timişoara sună adunarea după o pauză de vară cam lunguţă şi porneşte în forţă stagiunea de toamnă cu o nouă ediţie GeekMeet, precedată de un hackathon la care sperăm să strige prezent cei mai pasionaţi programatori din liceele timişorene.

Atât Hackathon Sprint #1 cât şi GeekMeet #17 vor avea loc în biroul CoworkTM, pe splaiul T. Vladimirescu, nr. 6, ap. 6. Să le luăm pe rând.

Hackathon Sprint #1

Pentru început vom încerca să definim conceptul de hackathon sprint pe care îl avem în gând. Hackathon Sprint #1 urmează să se desfăşoare în decursul a 24 de ore, începând sâmbătă 8 octombrie la ora 12 şi încheindu-se duminică 9 octombrie la ora 12. În tot acest timp, 3 echipe a câte 3 programatori se vor folosi de un API pentru a construi 3 aplicaţii web. În acest moment nu există alte limitări, însă aici urmează să intervină mentrorii celor 3 echipe. Pe lângă motivarea şi îndrumarea echipelor lor, înainte de eveniment cei trei mentori vor stabili de comun acord ce alte reguli vor mai fi introduse în joc.

Programatorii. Căutăm aşadar 9 programatori. Prioritate vor avea liceenii, însă încurajăm ca toţi cei care doresc să codeze alături de noi la Cowork să se înscrie.

Mentorii (update). Avem deja primii doi numele celor trei mentori: Vali Bora, Horia Jurcuţ şi Dan Damian, cel care este şi iniţiatorul acestui hackathon. Horia, Vali şi Dan vor motiva şi îndruma echipele spre rezultatul dorit în timpul celor 24 de ore de social coding.

GeekMeet #17

Tot în biroul CoworkTM, duminică, începând cu ora 14 vom avea 3 prezentări.

Formularul de înscriere pentru hackathon şi GeekMeet va fi unul comun, având rugămintea să bifaţi activităţile la care urmează să ne fiţi oaspeţi.

[fblike]