Weekend-ul acesta, în 10-11 decembrie începând cu orele 10.00, biroul CoworkTM va găzdui cea de-a doua ediție a Hackathon-ului de liceu, organizat de comunitatea GeekMeet din Timișoara.

În urma primului sprint de programare organizat în luna octombrie am putut optimiza câteva din detaliile organizatorice ale acestei ediții, cea mai importantă modificare fiind desfășurarea în hackathon-ului în două reprize a câte 12 ore care vor avea loc în decursul zilelor de sâmbătă și duminică.

De asemenea, tema pe care echipele de elevi vor trebui să o rezolve va fi de o dificultate tehnică mai ridicată și mai conturată decât în cazul primului hackathon. Avem deja un mentor confirmat, Tavi fiind cel care va îndruma echipele pe parcursul celor 24 de ore de coding.

La această ediție vom avea participanți de la liceele „Grigore Moisil„, „C.D. Loga„, „Colegiul Național Bănățean” și „Nikolaus Lenau„. Pentru elevii de la aceste licee care nu s-au înscris încă la eveniment, dar și pentru elevii de la alte licee pasionați de programare, avem următorul formular de înscriere.



[fblike]