După o lungă hibernare, o dată cu luna martie reluăm seria întâlnirilor GeekMeet din Timișoara, serie pe care sperăm noi să o ținem neîntreruptă cât mai mult cu putință. GeekMeet #18 va avea loc în 25 martie, începând cu ora 14:00, în spațiosul birou Haufe-Lexware din Timișoara, situat în clădirea Bosch la etajul 2.
Haufe Lexware

Pentru această ediție, în prezentarea pe care o pregătesc, gazdele noastre vor oferi un sneak-peek pentru câteva proiecte la care lucrează. Mai căutăm însă 2 prezentări ale unor proiecte web interesante, așadar nu vă sfiiți. Dacă lucrați la ceva, dacă aveți un prieten sau un coleg care lucrează la un proiect fain, lăsați un comentariu și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a pune la punct detaliile prezentării.

Update: Lista prezentărilor.

  • A lap arround HL Applications – Haufe-Lexware va prezenta funcţionalitatea şi soluţiile găsite pentru aplicaţi dezvoltate sau aflate în curs de dezvoltare.
    • aplicaţii mobile native (iOS, Android şi WP 7)
    • aplicaţii mobile Web/Hibrid
    • Windows Desktop (WPF şi pregătire pentru Windows 8)
    • aplicaţii Silverlight + J2EE server-side
  • SimplySocialTyler Arnold va prezenta tool-ul la care lucrează echipa de la SimplySocial Inc. şi care îşi propune să ajute companiile şi agenţiile de publicitate în a naviga complexul univers social media în doar 15 minute pe zi. (prezentare în limba engleză)
  • indiegames.ro – Codruţ Chiş & Zoran Popovici vor prezenta indiegames.ro, un proiect care priveşte jocurile pentru calculator din perspective aparte care au la bază 4 direcţii principale: PLAY/CREATE/LEARN/MEET şi care se adresează dezvoltatorilor de jocuri pasionaţi de gaming.

Bonus:

  • Alien Rescue Ep1 – Post-Mortem – băieții de la RomBots Team vor prezenta Alien Rescue Episode 1, un joc de mobile în care rolurile sunt inversate: tu ești extraterestru în razboi cu pamântenii! Ei vor prezenta rapoarte, business&development model, dar și exemple cu ce a mers bine și ce dificultăți au avut în implementarea jocului lor.

Înscriere

Ca de obicei, înscrierea este gratuită și sperăm să vă avem alături în număr cât mai mare. Ne așteptăm la un număr de 40 de participanți care vor putea interacționa atât cu cei care prezintă, cât și între ei în pauzele pe care le vom avea între prezentări. Răcoritoarele și ronțăielile sunt puse la dispoziție de Haufe-Lexware, iar la buna dispoziție vom contribui cu toții după pricepere 🙂

Dați sfoară-n țară! Ne vedem pe 25!