Dacă tot se apropie 1 iunie, la inițiativa lui Zoran de la indiegames.ro care a experimentat ediția trecută a GeekMeet ca și participant, am decis să organizăm un GeekMeet cu tematica Game Development. Evenimentul va avea loc sâmbătă 9 iunie, începând cu ora 14:00 și va fi găzduit în studioul Edukube situat pe Str. Marasesti nr. 14, ap. 7 (în curte cu Aethernativ și Cuib d’Arte).

Printre invitații acestei ediții se numără:

  • George Lemnaru (eRepublik): George va fi alături de noi prin video stream, însă pregătește o prezentare despre evoluția eRepublik într-unul dintre cele mai de succes start-up-uri online din România și va vorbi pe scurt despre planurile sale de viitor.
  • Robert Mureșan (exoSyphen): Robert va vorbi despre studioul său de game development care a produs printre altele și Hacker Evolution, cel mai bine vândut joc produs în România. În prezentarea sa de la Timișoara va aborda deopotrivă componenta tehnică și cea de business ale game development-ului.
  • Corduț Chiș (Outclan): Codruț va vorbi despre experiența sa cu Outclan, primul proiect de game development prezentat și în cadrul GeekMeet #17. Prezentarea sa axată pe business plan-ul jocului dezvoltat alături de câțiva colegi de liceu va reprezenta totodată și introducerea pentru o discuție liberă la care vor putea participa toți cei prezenți.

GeekMeet hands-on: Game spinning

În plus, deoarece dorim ca această ediție a GeekMeet să aibă și o componentă „hands on” care să se încadreze în tematica de game development, avem o propunere care sperăm noi să-i bucure pe cei care s-ar fi putut gândi că game development se poate face doar cu tastatura și mouse-ul. Așadar, vom încerca împreună să dezvoltăm bine-cunoscutul joc Monopoly îmbunătățindu-i gameplay-ul cu ajutorul ideilor propuse de fiecare, cu hârtie, foarfece și markere. Un motiv în plus pentru a ne întâlni la următorul GeekMeet.

Înscriere

Ca de obicei, înscrierea este gratuită și sperăm să vă avem alături în număr cât mai mare. Ne așteptăm la un număr de 30 de participanți care vor putea interacționa atât cu cei care prezintă, cât și între ei în pauzele pe care le vom avea între prezentări. De asemenea, putem profita de curtea interioară de la Aethernativ pentru a rămâne la o poveste și after hours.

Ne vedem pe 9 iunie!