GeekMeet revine în forță în această toamnă în Timișoara, cu un maraton de programare de 48 de ore prin care ne propunem să continuăm tradiția de a dezvolta proiecte pro bono pentru comunitate, tradiție începută prin evenimentele GeekMeet 24, dar totodată să deschidem evenimentul și proiectelor cu potențial de start-up care pot avea un caracter comercial.

Primul pas în pregătirea GeekMeet 48 este găsirea unor proiecte pe care să le implementăm.

Pitching pentru GeekMeet 48

Duminică 7 Octombrie vom organiza un eveniment de pitching, găzduit în sediul Haufe-Lexware aflat în clădirea Bosch la etajul 3 începând cu ora 12:00, la care invităm reprezentanți ai mediului ONG, ai instituțiilor din Timișoara, și orice persoane interesate să prezinte ideile de aplicații web pe care doresc să le vadă implementate pentru comunitate. De asemenea, invităm antreprenori, freelanceri sau orice alte persoane care doresc să prezinte o idee de start-up, produs sau serviciu online pe care doresc să o dezvolte alături de una dintre echipele mixte care vor participa la GeekMeet 48.

Înscrierea unei idei se face printr-un comentariu la acest articol, oferind câteva detalii care urmează a fi elaborate în pitch.

Ideile care urmează a fi implementate în timpul GeekMeet 48 vor fi selectate de către juriul format din mentorii responsabili de îndrumarea și motivarea echipelor de programatori, după cum urmează:

  • Va exista o singură rundă de pitching.
  • Fiecare idee va avea o prezentare de maxim 2 minute, urmată de o rundă de întrebări și răspunsuri de maxim 5 minute.
  • Mentorii vor selecta prin vot (un mentor = un vot) ideile care se califică pentru implementare.

Având selectate ideile vom avea nevoie şi de voluntari care să le meşterească. Înscrierea pentru eveniment o vom începe după anunţarea proiectelor finaliste. Vă încurajăm să profitaţi de ocazie pentru a răspândi vestea evenimentului de pitching și vă invităm să participați pentru a vă familiariza cu ideile şi pentru a adresa întrebări celor care prezintă.

GeekMeet 48 Timișoara va avea loc în weekend-ul 13-14 Octombrie și va fi găzduit în sediul Haufe-Lexware aflat în clădirea Bosch la etajul 3. Vom lucra ca de obicei în echipe mixte care vor fi îndrumate și motivate de către mentorii:

  • Melania Danciu
  • Mihai Burada
  • Raul Andrisan
  • Valentin Bora
  • Vlad Temian

Acestea fiind spuse, vă aşteptăm pentru început la pitching, cu idei sau cu întrebări, cu entuziasm sau din curiozitate. Ne vedem duminică pe 7 de la ora 12:00!