Weekend-ul acesta, 23-25 august, StartupHub Timișoara va fi gazda SummerHacks, un hackathon care își propune să adune laolaltă programatori, designeri și antreprenori într-o rețetă care va conține 60% tech și 40% business, în cadrul unui eveniment susținut de University of Southampton.

Această ediție a evenimentului se va desfășura cu casa închisă, locurile disponibile fiind deja ocupate în totalitate. Totuși îndemnul nostru este să vizitați locația situată la parterul corpului D al City Business Center din Piața 700, Timișoara. Cu siguranță veți avea ce să vedeți, deoarece organizatorii au pregătit toate cele necesare pentru ca participanții să se poată concentra pe proiectele care urmează să fie dezvoltate în cele trei zile de lucru.

Interesul pe care aplicanții l-au arătat pentru această primă ediție a SummerHacks a determinat organizatorii să ia în considerare planificarea unei reeditări la anul, în ceea ce sperăm noi să fie o tradiție de bun augur. Până atunci însă, așteptăm cu nerăbdare weekend-ul și cele 48 de ore de lucru de la SummerHacks 2013.

Mult succes lui Vlad Velici care a pus bazele acestui eveniment și coorganizatorilor de la StartupHub Timișoara!