Luna februarie începe în forță cu un weekend extins având mobile development-ul în prim plan. TiMo a pus la cale o serie de 4 evenimente care se adresează tuturor celor interesați de dezvoltarea aplicațiilor mobile, fie ei începători sau developeri cu experiență.

7-8 Februarie

Zilele de vineri și sâmbătă sunt rezervate unui training de iOS development adresate începătorilor. Paul Ardeleanu, reputat iOS developer și speaker obișnuit al evenimentelor de profil din UK și nu numai, organizează seisunea de training Introduction to iOS Development într-unul din laboratoarele UPT.

9 Februarie

Duminică developerii iOS cu experiență sunt așteptați la un hackathon de zile mari organizat în colaborare cu [e-spres-oh], al căror birou va și găzdui evenimentul. Participanții vor putea lucra individual sau în echipe la proiectele proprii sau pot contribui la lansarea unor noi aplicații. Oricare ar fi combinația se anunță discuții interesante, sfaturi utile, un frigider generos echipat, pizza, și nelipsitul espresso.

10 Februarie

Chiar dacă weekend-ul se termină, evenimentele TiMo continuă și luni. Mai întâi developerii iOS experimentați sunt așteptați la un nou training, de data aceasta pe măsura cunoștințelor lor: Advanced iOS Development cu Paul Ardeleanu. Evenimentul va avea loc în City Business Development Center, începând cu ora 9:00.

Nu în ultimul rând, întâlnirea lunară a TiMo va închide seria evenimentelor, cu începere de la ora 18:30 când se va vorbi despre:

  • BETFUZE – Paul Ardeleanu
  • Spot the Number – Adrian Păsărică, Mircea Rilă (Parudi)
  • Google Developer Groups – Daniel Franc, Alexandru Blogu (Google)

Felicitări orgazniatorilor de la TiMo și sperăm ca participanții să aibe parte de mult spor și de o experiență excelentă. Locuri mai sunt disponibile, așa că puteți oricând contacta organizatorii.