WordCamp Romania 2014 – Sustin

Până la ora actuală, în lume au avut loc 346 de Conferinţe WordCamp, în 172 de oraşe, din 48 de ţări, de pe 6 continente. Aşadar, cu bucurie anunţăm că a 347-a ediţie a Conferinţei WordCamp va avea loc la Timişoara, în 28 şi 29 iunie!

La conferinţele WordCamp se vorbeşte depre WordPress, platforma gratuită de blogging (şi nu numai), pe care o folosesc peste 75 de milioane de site-uri din lume. Conferinţele WordCamp includ sesiuni despre folosirea platformei într-un mod eficient, se discută despre dezvoltarea de teme şi module, securitate ş.a.m.d. Totuşi, nicio ediţie nu se aseamănă cu alta, datorită amprentei pe care fiecare comunitate locală o lasă asupra evenimentului – un aspect pe care-l vom întâlni şi la ediţia din Timişoara, datorită invitaţilor şi activităţilor desfăşurate în cadrul evenimentului.

Înscrierile sunt deschise la WordCamp Timișoara, unde dezvoltatorii de WordPress, dar nu numai, pot aplica fie participanți, fie ca speakeri. Bineînțeles, evenimentul poate beneficia și de susținerea directă a sponsorilor.

Organizatorii au avut grijă ca pe site-ul evenimentului să puteți găsi toate detaliile de care aveți nevoie pentru a vă pregăti aplicația ca speaker sau simpla participare în public. Toate informațiile relevante le veți găsi acolo, iar cea mai de actualitate știre WordCamp 2014 o reprezintă tricourile desenate de cercetași. Grăbiți-vă să aplicați, presimțim că vor fi la mare căutare!