NetCamp 2011 va gazdui pe 22 noiembrie o noua editie Net Start Up, competitie de idei si proiecte dedicate tehnologiei si internetului. Data limita de inscriere a proiectelor este joi, 17 noiembrie.

Evenimentul este destinat atat proiectelor care au fost lansate deja, cat si ideilor care cauta resurse pentru a fi lansate. Vor fi alese cel mult 20 de proiecte ce vor fi prezentate in sesiunea speciala dedicata competitiei si jurizate de catre o comisie de specialisti in Internet. Dintre acestea doar 5 vor ajunge in finala si vor beneficia de consultanta pentru proiect si imbunatatirea prezentarii.

Proiectele trebuie sa abordeze teme precum care trebuie sa abordeze teme precum: content websites, online applications, user generated content websites, mobile applications.

Rolul principal al Net Start-Up este acela de a descoperi idei si de a promova proiecte noi. Pentru a motiva participantii, Evensys si Vodafone vor oferi un premiu de 1.000 de euro acelui proiect care se va bucura in Finala Net Start-Up de cele mai bune aprecieri din partea juriului.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.netcamp.ro.