DevWorld Bucuresti

DevWorld, eveniment dedicat programatorilor, dezvoltatorilor de aplicații desktop și mobil va avea loc în perioada 22-23 martie la hotel Ramada Nord, București. Cu această ocazie peste 300 de programatori se vor întalni cu cei 15 invitați care vor susține conferințe și workshop-uri cu subiecte precum:

  • PhoneGap – mobile, programare pe platforme BlackBerry
  • Realitate Augmentată
  • HTML5

Sylvain Cottong, Patrick Bosteels, Dan Romescu, Ștefan Szakal sunt numai câteva nume din lista invitaților care vor prezenta proiecte, studii de caz sau tehnologiile care i-au făcut învingători în industria de dezvoltare.

În cadrul DevWorld s-a creat o secțiune specială: 5’ for your apps în cadrul căreia programatorii au posibilitatea să-și prezinte cele mai inovative proiecte în programarea web atât pentru desktop cât și pentru platformele mobile și să primească pe loc feedback-ul consultanților, reprezentanților fondurilor de investiție sau oamenilor din industria IT invitați în sala.

Detaliile și agenda draft se găsesc pe www.devworld.ro, iar participarea la eveniment se face pe baza ticket-ului de participare și a înregistrării prealabile.

Pentru membrii comunității GeekMeet bilete rămân la prețul de 70 euro, la fel ca cele din perioada early-bird. Înscrierea se va face printr-un email la adresa devworld (at) idg.ro cu mențiunea GeekMeet.