Transylvania Innovation Ventures, în parteneriat cu STARTeurope, anunță cea de-a doua ediție a Startup Live Cluj-Napoca, care va avea loc în perioada 17 – 19 mai 2013, la sediul Yonder (Calea Dorobanților, nr. 18-20). Evenimentul reunește dezvoltatori de aplicații, designeri, oameni de afaceri, investitori, și pasionați de inovație.

Pe parcursul unui weekend, ideile de startup sunt implementate: vineri se prezintă ideile în jurul cărora se vor forma echipe; sâmbătă și duminică ideile se pun în practică cu ajutorul mentorilor; duminică seară se prezintă proiectele în fața unui juriu. Pe parcursul evenimentului, pentru că Evernote este unul dintre parteneri, participanții vor primi informații despre Evernote Devcup 2013, și au posibilitatea chiar să înceapă dezvoltarea unor produse ce vor putea fi ulterior înscrise în această competiție globală.

Echipa de mentori a evenimentului este formată din tineri români care sunt implicați într-un startup, precum și profesioniști în domeniul tehnologiei; printre aceștia se numără: Ciprian Mardare (Co-Fondator și CTO, nexi.me); Cosmin Mihaiu (Co-Fondator și CEO, MIRA Rehab); Cristian Constantin Olărașu (Co-Fondator și CEO, Good Momming); Denis Todirică (Fondator și CEO, Glazeon); Gabriel Coarnă (Architect, Evernote Clearly); Horațiu Mocian (Fondator și CEO, SociaLook); Philipp Kandal (Co-Fondator și CTO, Skobbler); Tudor Vlad (Fondator și CEO, KeenSkim); Victor Popescu (Fondator și CEO, Gameleon); și Zoli Herczeg (BDM Applications, Microsoft).

În curând, vor fi anunțați membrii juriului, și prezentările speciale care vor avea loc în cadrul evenimentului. Până vineri 26 aprilie se pot face înregistrările early-bird, la adresa http://bit.ly/StartupLive.