Weekend-ul acesta Timișoara va găzdui unul din evenimentele Startup Weekend care se desfășoară la nivel mondial, coagulând comunițăți locale în care antreprenori și oameni de business lucrează timp de 54 de ore alături de developeri, designeri și marketeri cu scopul de a lansa un proiect online.

Startup Weekend Timișoara va avea loc la Startup Hub, un spațiu cu care comunitatea locală de geeks este deja familiarizată. Cei care au participat la cele mai recente ediții ale GeekMeet, la SummerHacks sau la alte evenimente de profil organizate aici știu deja că locația este ideală pentru lucrul în echipă, iar spațiul și facilitățile puse la dispoziția participanților sunt din cele mai potrivite pentru un maraton de lucru.

Organizatorii vor asigura tot ceea ce este necesar pentru ca participanții să se poată concentra pe lucru, ceea ce înseamnă că mesele sunt asigurate, cazarea va fi asigurată pentru participanții care vin din alte orașe, și în plus pun la dispoziția comunității GeekMeet 10 vouchere cu care puteți cumpăra bilete de participare cu o reducere de 15€, la prețul de 50€ față de cel standard de 65€.

Tot ce trebuie să faceți este să folosiți acest link la care este asociat voucher-ul de discount. Este important de menționat că acest cod este limitat la 10 utilizări, cu alte cuvinte primii 10 veniți vor fi și primi 10 serviți. Grăbiți-vă, timpul este scurt având în vedere că vineri este prima zi de eveniment.

Pentru detalii referitoare la desfășurarea eveimentului, înregistrare, sau orice alte detalii legate de Startup Weekend Timișoara, îi puteți contacta pe organizatori.

Succes!