Ești pasionat de programare?

Îți dorești o carieră în domeniul IT?

Îți plac provocările?

Atunci ești candidatul ideal pentru eeStec Olympics 5, maratonul de programare care are 5 ani de tradiție în spate. Iată că trecerea anilor înseamnă si continuarea tradiției eeStec Olympics.

Am scos la iveală idei entuziaste, am căutat resurse să le punem în aplicare și nu ne-am abătut niciun moment de la ceea ce ne-am propus să realizam. Astfel, s-a conturat concursul nostru.

Aflat la intersecția dintre mediul academic, mediul economic și studenți, eeStec Olympics 5 reprezintă un prim pas în direcția carierei mult visate.

Ne-am dorit să vă surprindem cu un no-limit eeStec Olympics 5, o editie specială, menită să aducă împreună pasionații de programare . Ne-am ambiționat să transmitem energia și entuziasmul EESTEC LC Bucharest prin ceva ce nu a mai fost pus în practică până acum: „A spus cineva no-limit?!”. Da, ai auzit bine, este vorba de cel mai dinamic maraton de programare modulară de 24 de ore ce va avea loc în perioada 7-8 noiembrie. Maratonul se va desfășura în Rectorat, holul AN al Universității Politehnica București.

Nu vă putem dezvălui tema de anul acesta, dar vă putem spune că participanții vor avea parte de surprize plăcute, atât în ceea ce privește partea de programare, cât și structura evenimentului și premiile puse la bătaie.
În paralel cu eeStec Olympics 5, se va desfășura și cel mai așteptat Challenge, PC Garage Challenge! În cazul în care faceți parte din primele 20 de echipe neselectate pentru eeStec Olympics 5, păstrați-vă echipa de 3 prieteni și veniți pentru a vă testa rapiditatea și creativitatea în programare! Crezi că poți face față celor 6 ore intense? Dacă răspunsul tău este da, echipele cele mai pricepute vor fi premiate cu gadget-uri de ultimă generație de la partenerii noștrii PC Garage!

În programare, detaliile sunt vitale iar o persoană pasionată nu poate lăsa acest eveniment să îi scape!
Înscrierile se fac online, până pe data de 30 octombrie pe site-ul următor: http://www.eestec.ro/olympics

Power your future, power your code!

Ne găsești și pe facebook: https://www.facebook.com/eeStec.Bucuresti