Am avut o perioada de pauza destul de lunga , insa Brasovul chiar daca a dormit putin, dezmortirea este cu atat mai placuta. Ursii ies din barlog pentru a 7-a oara.

De data aceasta pozitionarea Geek-meet-ului se face in deschiderea unui eveniment mai mare , Festivalul de Internet de la Brasov, 25-28 mai 2011, care va cuprinde workshops, conferinte, targ-expozitie, jocuri, concursuri antreprenoriale, networking, etc. Vor fi 4 zile in care se va manca internet pe paine.

In acest context ne vom reuni la Casa Baiulescu, o locatie care poate adaposti pana la 100 de oameni daca trebuie.

Tematica care am propus-o este imaginativa, cum s-ar descurca Brasovul in cazul in care ar fi cereri diverse venite din exterior – de la cele mai geeky pana la cele mai pro-business. Tematica este dedicata gasirii unui dialog si a unei actiuni comune intre firmele din Brasov. De unde am pornit ? De la mailurile din Danemarca de tipul „de ce as face afaceri cu firme de programare din Brasov”. De la discutiile din Franta de tipul „am vrea sa lucram in Brasov insa nu stim cum si cu cine” si de la discutiile din Romania „te rog recomanda-mi pe cineva ca nu stiu de unde sa o apuc”.

INSA. INSA. Ca la orice Geek Meet, tematica este una doar directionala pentru ca fiecare va avea tema lui, motiv pentru care nu va dezvaluim inca de pe acum toate subiectele. Motivul este unul de socializare, networking & playing fun.

Asadar Brasovul fata in fata cu Geeks din intreaga lume. Cum reactionam ?

Vor incerca sa vorbeasca sau sa transmita materiale si experiente internationale

Bogdan Iordache (Wembrio)
Stefan Petre (Iubescbrasovul.ro)
Claudiu Gamulescu (Underclick.ro)
Mihai Gheza (NU Games – broadcasted)
Ozgur Yuksel (LMS)
Ciprian Borodescu (WebCrumbz.net)
Radu Topala (AppFlower ApS)

De la 17.00 – 19.00, 25 MAI 2011, Casa Baiulescu. Inregistrarea se face la http://register.obf.ro , in cadrul evenimentului mare, bifati jos participarea la GM. Este un cont pe baza caruia puteti sa mai obtineti participarea si la alte evenimente (majoritatea sunt gratuite). Se va emite un ecuson cu un cod de bare pe baza caruia puteti intra unde ati bifat.