How to Web

How to Web, cea mai importanta conferinta de tehnologie si afaceri web din Europa de Est, se va desfasura in acest an la Bucuresti, pe 9 si 10 noiembrie. Editia de anul trecut a fost una foarte apreciata, insa cea pregatita anul acesta va fi si mai interesanta!

Programul acestei editii este plin de subiecte atractive si vorbitori deosebiti. Dar asta nu e tot. In acest evenimentul va avea doua linii de prezentari, cu discutii mai generale in sala The Talks si workshop-uri si studii de caz in sala The Works.

Fiecare zi va incepe cu cateva keynote-uri despre inovatie si schimbarea web-ului, tinute de catre inovatori globali si experti europeni precum Mark Randall (Chief Strategist la Adobe Systems), Pablos Holman (un inventator de exceptie implicat in think-tank-uri care rezolva probleme globale prin tehnologie), Carlos Espinal (Partener la Seedcamp) si altii.

Programul va continua apoi cu analize de business, alaturi de fondatorii unor startup-uri europene de top precum Alastair Mitchel de la Huddle, Miki Devic de la httpool sau Eric Wahlforss de la Soundcloud. Vor fi analizate unele din cele mai fierbinti tendinte ale industriei web-ului, industria evaluata la 12 miliarde de dolari a SaaS si nebunia platformelor de tip daily deal, alaturi de antreprenori din Europa de Est ca Alexandru Costin de la Adobe/Business Catalyst si Jeffrey Treichel de la Kolektiva. Imediat apoi, in sala The Works o serie de experti europeni vor acoperi subiecte precum dezvoltarea produsului, dezvoltarea afacerilor sau evaluarea afacerilor.

Doua dintre fortele care schimba web-ul sunt socialul si mobilul, care modifica felul in care interactionam cu acesta. De aceea, in acest an How to Web va avea o sectiune speciala cu discursuri, panel-uri si workshop-uri alaturi de antreprenori precum Branko Milutinovic (fondatorul Nordeus, producatorul celui mai popular joc sportiv social din lume), Philipp Kandal (fondator al Skobbler, una din companiile de top din Europa, dezvoltatoare de aplicatii pentru mobile), George Lemnaru (fondatorul eRepublik, numit cel mai bun startup european in 2007 la LeWeb), Max Niederhofer (fondator al Qwerly.com si unul din investitorii Last.fm), Felix Petersen (fondator al Amen si al Plazes, primul serviciu bazat pe locatie, lansat in 2006 si apoi achizitionat de Nokia), Michael Breidenbruecker (fondator RjDj) si multi altii.

Daca esti antreprenor web, organizatorii au invitat pentru tine reprezentanti ai celor mai importante acceleratoare de afaceri web din Europa, investitori si consultanti cu o imensa experienta de afaceri. De asemenea, nu va lipsi din programul de anul acesta competitia Startup Challenge, care ofera afacerilor aflate la inceput de drum posibilitatea prezentarii proiectelor in fata unui juriu avizat si in fata intregii audiente a conferintei.

Organizatorii au pregatit locatie extraordinara, cu zona expozitionala, o zona generoasa pentru networking si cateva surprize pentru a te ajuta sa intri in contact cu cat mai multi dintre cei prezenti. Si, de asemenea, la sfarsitul fiecarei zile de conferinta vor avea loc celebrele petreceri How to Web, care te vor face sa-ti amintesti de ce scena tech europeana e atat de fierbinte.

Asadar, ia-ti biletul acum si pregateste-te pentru un eveniment de business extraordinar. How to Web 2011 se apropie!