Actualizare: locatia intalnirii este str. Plopilor nr. 68, corp C, et. 10, ap. 214 iar o harta puteti gasi aici: http://mediatic.ro/contact/

Multumesc inca o data echipei Mediatic pentru ca ne ofera spatiul de desfasurare.

Salut,

Vreau să schimbăm puțin formatul pentru următoarea noastră întâlnire. Propun să lăsăm la o parte prezentările și să trecem la lucruri mai concrete.

Așadar, pe 14 noiembrie 2009 la ora 11.00, vă invit să vă murdăriți mâinile cu puțin cod, sub forma unor exerciții. Despre ce exerciții este vorba, vă las să citiți pe pagina aceasta. Ați citit? Bun.

La întâlnire vor fi prezenți Maria Diaconu și Alexandru Bolboacă – inițiatorii Agile Works România. Ei ne vor ghida și vor supraveghea bunul mers al exercițiilor.

Locația întâlnirii nu am stabilit-o încă dar un lucru e cert, pentru a asigura o bună desfășurare a lucrurilor, sunt disponibile doar 13 locuri (14 cu mine inclus :P).

Exercițiile presupun pair programming, deci trebuie să fie un laptop la fiecare 2 participanți. Când vă înscrieți, vă rog să menționați dacă veniți cu laptop sau nu. Cred că e subînțeles faptul că pe laptop trebuie să aveți un mediu de lucru funcțional. Ar fi bine să veniți și cu un coleg/prieten iar dacă nu, vedem la fața locului cum ne împărțim.

Pentru înscrieri vă rog să-mi trimiteți un email la breharmihai arond gmail.com. Nu uitați să specificați dacă veniți singur sau cu un coleg/prieten. Vă țin la curent cu stabilirea locației.

Numai bine,
Mihai Brehar