Într-un cuvânt: wow!

Prima întâlnire Geek Meet a fost un succes, în primul rând datorită celor 17 participanţi. Deşi 30 de oameni s-au înscris, se pare că 13 nu au reuşit să ajungă. Nu-i nimic, îi aşteptăm wholesale mlb jerseys la întâlnirea următoare!

Detalii

Oamenii au început să apară de la 09:30, toţi fiind în sală la 10:10, când am început. Am cheap jerseys făcut o scurtă introducere a ideii de Geek Meet şi am prezentat câteva Sementales obiective ale acestui… grup. În acel moment a început o discuţie “în Much plen” despre unul din obiective şi anume acela de a colabora unii cu alţii la proiecte mari, oarecum inspiraţi fiind de Transylvania Cluster. Dar mai multe despre acest subiect cu altă ocazie.

Ne-am prezentat cu toţii şi am fost bucuros să văd wholesale jerseys diversitate! De la elevi de liceu, până la adulţi căsătoriţi şi cu copii. Chiar dacă bagajele de cunoştinţe ale fiecăruia variază, se pare că avem cu toţii cel puţin două lucruri în comun:

  1. Suntem pasionaţi de web development/design şi în general de tehnologiile web.
  2. Am participat la Geek Meet din dorinţa de a cunoaşte alţi oameni cu aceeaşi pasiune.

Prezentare JavaScript/Ajax

Pentru prima prezentare în acest cadru, am ales să vorbesc despre JavaScript şi despre cum ne poate face Prototype viaţa mai uşoară.
Am vorbit puţin despre conceptul de Hijax, după care am făcut un tur rapid prin câteva funcţii Prototype şi Scriptaculous. Tot aici ne-am “jucat” şi cu Ajax.

Ultimul punct al prezentării a fost o discuţie despre formatele în care trimitem date de la cheap jerseys server la client, în urma unui request Ajax: plain-text, HTML, XML şi JSON. Cu exemple inspirate de aici.

Prezentarea poate fi descărcată în format .pdf.

Ca o aplicaţie practică a prezentării, am făcut un mic tur prin Ajax shopping cart demo.

Viitorul Geek Meet

Primul lucru pe Welt! care l-am făcut când am ajuns acasă a fost să deschid un cont nou pe Basecamp, unde ne vom stabili “sediul de operaţiuni”. Am preferat Basecamp faţă de un Yahoo/Google Group sau altă listă de discuţii în primul rând din cauza eficienţei sistemului de mesaje. În al doilea rând, In din cauza lui Textile, de care am devenit dependent.

Iar în final…

Câteva poze…