După ce în prima zi de GeekMeet 24 membrii echipelor au lucrat îndeapreoape, astăzi fiecare se concentrează în mare măsură pe bucăţica lui de proiect. Iată şi care este distribuţia de geeks/proiect:

GeoISU – sistemul web de geo-raportare a situaţiilor de urgenţă (incendii, accidente, etc.). Un proiect propus de Viorel la a cărui implementare butonează ca programatori Tudor, Ky şi Andy şi de al cărui design se ocupă Cristi.

Freeconomy – portalul de “freeconomy” (free economy) pentru Timişoara, prin care cei care deţin resurse de orice fel, neutilizate, le pun la dispoziţia celor interesaţi de utilizarea temporară a acestora. Proiectul a fost iniţiat de Teodora, iar la implementarea sa lucrează Călin şi Cristian ca programatori, Alina ca şi copywriter, iar design-ul este de asemenea în grija lui Cristi. Update-uri despre lucrul la proiect sunt disponibile pe Twitter la #Freeconomy.

Smart Studentaplicaţia web care ajută studenţii să-şi optimizeze timpul şi resursele (orarele facultăţilor, activităţi în cadrul universităţilor, situaţii şcolare, evenimente culturale, date de contact utile, etc.). Responsabile de iniţiativă şi de copywriting sunt Cristina şi Todo, de programare se ocupă Codruţa, Cristina, Andreea şi Horia, design-ul îl face Lia, iar Cătălin lucrează la partea de user interaction.

Gaseste.macomunitatea web-based de recomandări a locaţiilor din Timişoara unde pot fi găsite anumite produse sau servicii, cu informarea celor interesaţi cu privire la locaţie şi orarul de lucru în care produsul sau serviciul respectiv poate fi achiziţionat sau accesat. Iniţiativa îi aparţine lui Alex Bleau, cel care lucrează şi la copywriting, de programare ocupându-se Mihai şi Vali, iar de design – Andrei. Aici se găsesc update-urile gaseste.ma.

Printre cei care ne-au vizitat ieri  s-au numărat Luci, de la care avem câteva poze cu geeks şi Dan, de la care aşteptăm un reportaj video pe care încă nu a apucat să-l bibilească.

Revenim cu update-uri.