Ieri seară, în jurul orei 20 cele 3 echipe terminaseră de implementat proiectele pe care am hotărât să le realizăm în urma pitching-ului de la GeekMeet #15 Timişoara. Ne pregăteam deci de prezentări:

Prezentările finale - GeekMeet24 Timişoara

Deşi am avut alocate 24 de ore de dezvoltare, în final ne-au fost suficiente 22, iar în urma celor două zile de lucru putem prezenta cu mândrie cele 3 aplicaţii implementate.

Biblioteca Virtuală

Biblioteca Virtuală - GeekMeet24 Timişoara

O interfaţă minimalistă care va oferi în scurt timp accesul cititorilor la câteva mii de volume, ziare şi reviste deţinute de Biblioteca Judeţeană Timiş. Momentan aplicaţia returnează doar titluri ale operelor scrise de autori bănăţeni, acesta fiind setul de documente pe care s-a testat aplicaţia.

Codul Bibliotecha este public pe github.

Credits: Horia Dragomir, Lucian Neag, Andrei Horak, Alexandru Iovanovici

BikeSpot.in

bikespot.in - GeekMeet24 Timişoara

Un sistem online de înregistrare a bicicletelor care permite raportarea bicicletelor furate şi atenţionarea în acest fel a comunităţii de utilizatori. Scopul aplicaţiei este acela de a identifica bicicletele furate atunci când se încearcă revânzarea lor. Echipa de dezvoltare este hotărâtă să continue lucrul la acest proiect, dorind să implice inclusiv magazinele de biciclete în această iniţiativă.

Codul aplicaţiei este public pe github.

Credits: Cristian Teichner, Dan Damian, Vlad Temian, Emil Băcilă, Dorina Stanciu, Viorel Stancu

2% Pentru Voi

2% Pentru Voi - GeekMeet24 Timişoara

O aplicaţie Facebook prin care Fundaţia „Pentru Voi” doreşte să atingă un grup de oameni dinamici, care folosesc cu preponderenţă internetul şi reţelele de socializare pentru a se informa. Scopul campaniei este acela de a informa mai eficient potenţialii susţinători dornici să direcţioneze fundaţiei 2% din impozitul pe venit datorat statului. Sperăm să le fie de folos, deoarece ştim că fac o treabă extraordinară!

Codul aplicaţiei este public pe Redmine.

Credits: Nicoleta Foica, Alina Sima, Judit Foldenyi, Nicolae-Virgil Cristea, Răzvan Stan, Andrei Şandru, Cristian Pall.

Acestea fiind spuse, aş dori să mulţumesc în numele comunităţii GeekMeet Timişoara tuturor celor care au participat la această ediţie a GeekMeet24, făcând posibilă implementarea celor 3 idei în aplicaţii web în doar 22 de ore!

Mulţumim lui Călin Iepure pentru introducerea în managementul dezvoltării proiectelor web cu care am şi început evenimentul şi totodată mulţumim celor care au scris despre eveniment: Cristinei, care pe lângă implicarea în organizarea evenimentului a fost pe baricade făcând şi live blogging, lui Dan Pătraşcu şi lui Dan Ştefancu care ne-au vizitat sâmbătă, respectiv duminică.

Nu în ultimul rând, mulţumim Porsche Timişoara pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului, coworkTM pentru găzduire, pizzeriei La Maria, Lucas Super Sandwich şi Ottima Pan pentru bunătăţile care ne-au făcut să lucrăm cu mai mult spor şi Burn pentru doza de energie.

Pe curând, la o nouă ediţie GeekMeet Timişoara la sfârşit de martie şi sperăm noi la un nou GeekMeet24 până în vară!