În weekend am avut parte de încă o experiență cu totul aparte, în compania unor oameni care au ales să ne fie alături vreme de două zile. Ei sunt primii celor cărora dorim să le mulțumim, voluntarii care în timpul lor liber au contribuit la realizarea celor 5 proiecte selectate pentru GeekMeet 48.

GeekMeet 48 - Tricoul

Timișoara Travel Guide

Echipa formată din Andrei Firoiu, Valentin Hăloiu, Raul Andrișan și George Șuveți și-a propus să implementeze o aplicație care să ofere informații de interes legate de istoria, atracțiile turistice, restaurante, modalități de petrecere a timpului liber și încercarea circuitelor turistice din Timișoara. Aplicația ar trebui să folosească totodată ca unealtă de promovare a orașului și  informare inclusiv pentru timișoreni. Conținutul ar trebui să fie dinamic și să poată fi generat prin crowdsourcing.

Comm.Kat – The Internal Communication Platform

Echipa formată din Andreea Petrică, Anca Mitroi, Cornel Pungă, Mihai Gomoi, Zsolt Dudas, Claudiu Nesa și Adi Bora și ai cărei mentori au fost Vlad Temian și Dan Damian au lucrat la implementarea unei soluții integrate de comunicare internă pentru organizația AIESEC. Platforma de comunicare urmează să ofere unelte pentru managementul utilizatorilor, al conținutului și al email-urilor organizației AIESEC prin implementarea unor profiluri de utilizatori, a unui sistem de etichetare și filtrare a conținutului publicat și a unui sistem de notificări pentru email-uri.

Sistem informațional pentru Fundația Rudolf Walther

Echipa formată din Mihai Dabiște, Andrei Voicu, Bobby Cherecheș și Roland Huhn și al cărei mentor a fost Mihai Burada s-a ocupat de implementarea unui sistem de management al informațiilor care țin de beneficiarii fundației Rudolf Walther, copii proveniți din familii cu probleme, orfani sau copii ai străzii.

Echipa formată din Nicoleta Ciocov, Adriana Tănăsie, Cristian Cherecheș, Ioan Cosma, Sorin Silagi și Sorin Vrânceanu și al cărei mentor a fost Melania Danciu a fost responsabilă pentru implementarea aplicației de mobile din a cărei comercializare fundația timișoreană „Pentru Voi” își propune să strângă fonduri pe care să le folosească în folosul beneficiarilor săi.

Integrarea unui sistem de geo-tracking pentru site-ul alergotura.ro

Echipa formată din Adrian Vladu, Vlad Isac și Andrei Mărin și al cărei mentor a fost Valentin Bora au avut ca obiectiv pregătirea website-ului alergotura.ro pentru încercarea pe care comunitatea de alergători din Timișoara o va face pentru a doborî recordul mondial la ștafetă. Printre funcționalitățile implementate în cadrul GeekMeet 48 se numără un modul de înregistrare al alergătorilor, un modul de creare a evenimentelor prin care fiecare alergătoare poate opta pentru o zi și un interval în care va alerga, și un sistem de tracking în timp real al ștafetei.